Економіка та бізнес
2 вересня 2015
Apple планує випускати серіали та фільми власного виробництва
Apple провели ряд попередніх переговорів з керівниками студій в Голлівуді.
news-image

У ході перемовин компанія висловила інтерес у виробництві власного контенту у вигляді фільмів і серіалів, передає «Єдність». При цьому інформація про хід переговорів надходила безпосередньо від Едді Кью, який відповідає в компанії за контент.

Відповідно до джерела, що займає високу посаду в одній зі студій, найближчим часом в Apple повинен з'явитися відділ по створенню відеоконтенту, який буде поширюватися через власні сервіси Apple, що дозволить компанії конкурувати з такими сервісами, як Netflix. Найближчим часом для цих цілей в компанії планують найняти кадрове агентство, яке допоможе знайти ключових співробітників.

Інший з джерел повідомляється, що інтерес Apple до індустрії є досить сильним, проте компанія поки не планує робити яких-небудь конкретних кроків. При цьому інтерес Apple до виробництва контенту відзначався і раніше: після відходу Джеремі Кларксона (ведучого шоу TopGear) компанія, за непідтвердженими даними, зробила йому пропозицію про роботу - проте Кларксон в підсумку підписав контракт з Amazon.