Україна
3 вересня 2015
Книжкова прем'єра: з вересня з'явиться хроніка анексії Криму
Новинку презентував Тарас Березовець під назвою "Анексія: острів Крим. Хроніки "гібридної війни".
news-image

3 вересня Тарас Березовець презентував книгу "Анексія: острів Крим. Хроніки "гібридної війни", передає «Єдність».

Робота являє собою розслідування одного з найбільших злочинів сучасності – анексії українського Криму військами Російської Федерації.

Ексклюзивні коментарі для книги надали близько 40 людей, зокрема:  Яценюк, Турчинов, Аваков, Мамчур, Балан, Сенченко, Куніцин, Пономарьов та інші.

"По суті, це буде перша документальна книга, яка розповідає про анексію Криму у часових рамках, починаючи з 18 лютого і закінчуючи 18 березня 2014 року. Сама книга охоплює достатньо серйозний документальний фактаж, тому що ми взяли за основу величезну кількість джерел – 704 джерел", – розповів Тарас Березовець.

Крім нього, на брифінгу передпрезентації книги виступили і очевидці тих буремних подій окупації, які надали свої свідчення для книги.

Серед них: Севгіль Мусаєва-Боровик, головний редактор онлайн-видання "Українська правда", Дмитро Тимчук, народний депутат від фракції "Народний фронт", керівник Центру військово-політичних досліджень, Георгій Логвинський, народний депутат від фракції "Народний фронт" та Олександр Янковський, керівник теле-радіопрограм проекту Радіо Свобода "Крим.Реалії".