Суспільство
4 вересня 2015
Борислав Береза: Сьогодні Київ перетворений на приватну "машинку" із заробляння грошей
Народний депутат Борислав Береза розповів про своє бачення майбутнього столиці після виборів мера.
news-image

Кандидат на посаду мера Києва Борислав Береза розповів кореспонденту «Єдність» про свої шанси на виборах. Він зазначив, що лише прагнення киян до змін істотно вплине на результати перегонів.

Якщо їх (киян - прим.ред.) влаштовує, що в Києві нема ніяких якісних змін, повністю відсутня реформа інфраструктури, те, що містом не займаються, а піар відбувається лише перед виборами, - тоді вони проголосують, щоб все залишалося, як є. Якщо ж вони хочуть якісних змін, якщо хочуть, щоб Київ повернувся в 10-ку міст світу з високим комфортом проживання (сьогодні він на 14 місці, а для того, щоб потрапив до 5-ки або 3-ки треба багато чого зробити) - вони усунуть цю владу, - розповів Береза.

На його думку, сьогодні Київ перетворений нинішньою столичною владою "на приватну "машинку" із заробляння грошей". А показова боротьба мера Віталія Кличка з МАФами - це не вирішення проблеми, а, за словами нардепа, лише схема зі збагачення.

"З МАФами не треба боротися, цю проблему треба вирішувати. Тому що коли перед виборами прибирають 5-6 МАФів, повідомляється, що прибрали 8 тисяч МАФів, а насправді на їх місце ставлять 25 - то це не боротьба, а саме схема, з якою не бореться київське керівництво, - зауважив Борислав Береза.

Нагадаємо, місцеві вибори пройдуть 25 жовтня. Вибори в Києві проводитимуться у два тури. 

Читайте також: Вибори мера по-київськи. Хто хоче посунути Кличка із його крісла?