Шоу-біз та культура
7 вересня 2015
Мухарський посварився з Сумською через фото з георгіївською стрічкою
Український актор заявив, що час Роксолан завершується.
news-image

Про це Мухарський, відомий під псевдонімом Орест Лютий, написав на своїй сторінці в фейсбуці, передає «Єдність».

Чоловік написав відвертий пост про продажних артистів, які де треба, одягають “гєоргіївську лєнточку”, а де треба - і український віночок, аби вправно платили гроші. Всі свої міркування Мухарський супроводив фотографією з відомою українською акторкою Ольгою Сумською, адже артист намагався довести, що час "Роксолан" в Україні минає.

Однак оминути суспільної уваги Мухарському не вдалося. 

"Пішов трохи погуляти з собакою, а тут Фесбук-війна. Обурена Сумська пише СМС з проханням прибрати «ганебне фото» буцім воно зроблене в 2011 році на Днє Побьєди в Харкові, і яке прислали мені користувачі Фейсбуку, вочевидь ілюструючи статтю, яка завтра вийде на ресурсі “Обозрєватєль”.",-зазначив чоловік.

Актор поспішив "вибачитися" перед Сумською, зазначивши, що звісно приносить свої вибачення, однак не може контролювати “ассоціативний ряд” користувачів соцмереж, які надіслали йому це фото у відповідь на написану статтю. Також Мухарський погодився прибрати фото зі сторінки.

"Знімаю його зі сторінки з огидою, викреслюю із свого життя з відчуттям того, що ви дійсно прекрасна, розумна і вкрай красива жінка,якою має пишатися вся Україна. Проклята акторська професія! Знову тупий народ все переплутав! :))",- заявив актор.
Читайте також: Ольга Сумська розповіла про російського коханого доньки