Київ
7 вересня 2015
Біля Байкового кладовища гуляв киянин з гранатою та патронами
Затриманий пояснив, що пакунок із гранатою та боєприпасами йому подарували.
news-image

У столиці біля Байкового кладовища співробітники карного розшуку затримали чоловіка, який, побачивши оперативників, попередив їх про те, що у нього в рюкзаку граната, передає «Єдність» із посиланням на ГУМВС України в м.Києві.

На місце події прибули слідчо-оперативна група Голосіївського РУ міліції та фахівці вибухотехнічної служби.

В рюкзаку затриманого виявили предмет, схожий на гранату, та  патрони.  Докази направили на експертне  дослідження, а правопорушника  доставили до райуправління.

Зловмисником виявився 47-річний киянин, безробітний. Чоловік пояснив, що вживав спиртні напої  з  малознайомим  чоловіком, який  згодом подарував йому пакунок із гранатою та боєприпасами.

Наразі перевіряється інформація щодо правдивості історії про «трофей». Тривають оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи, яка передала небезпечні знахідки затриманому, - повідомив начальник Голосіївського райуправління міліції Віталій Бурденюк.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Читайте також: У Краматорську міліціонери затримали грабіжника ще до звернення потерпілої