Суспільство
7 вересня 2015
Наречена з гарантією: в'єтнамське шлюбне агентство надає екзотичні послуги
В'єтнамське міжнародне шлюбне агентство запропонувало казахстанським чоловікам вкрай незвичайну послугу: наречену з річною гарантією за 6000 доларів.
news-image

Про це повідомляє «Єдність» з посиланням на Хроніка.інфо.

Постер, що рекламує в'єтнамських наречених, користується успіхом у казахському сегменті інтернету. Причому це зовсім не підробка, а піар-хід шлюбного агентства з Сайгону. Свахи гарантують:  якщо наречена протягом року втече, вони безкоштовно знайдуть іншу наречену.

Відомо, що в'єтнамський шлюбний бізнес дуже добре розвинений. Наречені з цієї країни користуються величезним попитом у китайців і корейців. Вся справа в їх покірності, що, на думку сайгонских свах, і повинно зацікавити казахстанців.

В'єтнамські жінки дуже добре виховані. Майже 99% з них зберігають цноту до шлюбу. А їх покірність стала притчею во язицех. Наприклад, за обідом в'єтнамка навіть не доторкнеться до їжі, поки глава родини не приступить до трапези. Вони невибагливі, не влаштовують скандали і обожнюють чоловіка, тому у В'єтнамі майже не буває розлучень. До того ж це дуже мініатюрні дівчата, що подобається багатьом іноземцям, - говорить казахський етнограф Руслан Галсутдінов.

За його словами, щороку закордонні наречені відвозять із собою близько 200 000 в'єтнамських наречених.

Читайте також: В Японії узами шлюбу себе пов'язали роботи