Суспільство
7 вересня 2015
«Я не був свідком, коли Марія Гайдар запалала любов'ю до України» - Андрій Білецький
Командир полку «Азов» та народний депутат України виступає категорично проти того, щоб «цінні фахівці» отримували паспорт з рук президента.
news-image

Андрій Білецький обурюється призначенню громадянки Росії Марії Гайдар на чиновницьку посаду. А видачу їй у найкоротші строки українського паспорта нардеп називає «кричущою несправедливістю», пише «Єдність».

«Я не був свідком, коли Марія Гайдар запалала любов'ю до України, коли в ній прокинувся вогонь українського патріотизму. Я не бачив її протягом цих кривавих та гірких для нас півтора року. Вона не кинула все, не приїхала безкорисливо допомогти нашому народу під час Майдану або війни. Вона легко і просто приїхала «на запрошення» і так само легко отримала український паспорт, разом із високою керівною посадою, але при цьому вагається з відповіддю: з ким воює Україна!», - пише Андрій Білецький.

Командир «Азову» зазначає, що, на його думку, в Україні достатньо гідних фахівців, які могли б очолити найвідповідальнішу посаду. Серед них немало й відважних громадян Росії, які роками чекають на український паспорт.

«Я бачив інших, котрі полишили все: країну, роботу, вони перевезли сім'ї до України або не можуть місяцями зв'язатись з близькими, в остраху ФСБ. Бачив десятки іноземних добровольців, моїх бойових побратимів, які своєю кров'ю заслужили право бути українськими громадянами», - обурюється Білецький.

Нардеп вважає, якщо така несправедливість і грубе порушення законів триватимуть, то українське суспільство не буде довговічним.