Шоу-біз та культура
8 вересня 2015
Скандал навколо Сумської та Мухарського набирає обертів
В мережі активно обговорюють фейсбук баталії Ольги Сумської, Сніжани Єгорової та Антіна Мухарського.
news-image

Відомі українські артисти вирішили остаточно "побити горщики" та не можуть вгамуватися після вчорашньої сварки в соціальній мережі, передає «Єдність».

Нагадаємо, що вчора Мухарський посварився з Сумською через фото з георгіївською стрічкою.

В свою чергу Ольга Сумська написала на своїй сторінці в фейсбуці гнівний пост. Жінка наголосила, що не хотіла опускатися до рівня Мухарського, однак він її змусив.

"Цікаво, і яка муха вас вкусила вчора ввечері? Чим це я раптом привернула таку увагу? Та я здогадуюся й сама... Мабуть знову захотіли трохи попіаритися.",- зазначила Сумська.

Також артистка натякнула, що Мухарському краще було б нагодувати своїх трьох дітей, а не паплюжити ім'я чужих жінок.

Колишня жінка артиста Сніжана Єгорова не змогла пройти повз і також висловила свою думку щодо інциденту.

"Схоже у нашого "чоловіка і батька" трапилася дезорієнтація в часі і просторі! Це йому "Бойовими подругами" негарними НАВІЯНО. Жінки для нього "сміття", так він звик з недавніх пір. Не дивно, судячи з його "оточення",- написала Єгорова.

Однак і на цьому сварка не закінчилася, бо Мухарський, відомий під псевдо Орест Лютий, вирішив не мовчати. Чоловік написав "Відкрите звернення до Ольги Сумської та всіх, хто брав участь у руйнуванні моєї родини".

"Незабаром виповниться три роки з того моменту, як моя колишня дружина виклала у Фейсбук пост, де назвала мене “націонал-фашистом” і понеслося... Перебуваючи не в собі, щотижня вона писала якусь гидоту, яку розносили всякі нечисті на руку видання, хоч я справно платив гроші на дітей і брав участь у їхньому вихованні. Богом клянуся!",- наголосив Мухарський.

Артист зазначив, що саме Сумська, Неліпа, Вольнова, Валєвська та інші подруги Єгорової призвели до того, що його діти ростуть без батька.

"Ви зробили з моєї дружини жінку, яка абсолютно втратила глузд і відчула себе всевладною за вашої “підтримки”. Десятки разів я просив її припинити цю війну проти батька власних дітей! І МОВЧАВ!!! Читав ваші схвальні відгуки на весь той бруд і наклепи. І МОВЧАВ!!! Три роки!!!",- заявив Мухарський.

Не забув Лютий звернутися й особисто до Сумської. Чоловік зазначив, що вміння артистки стояти “з букетом у руках біля кабінету кожної нової влади” стали анекдотичним прикладом серед театральної та кінотусовки.

"Ти — прекрасна актриса, дружина і мати. Ми зіграли з тобою на сцені багато вистав, і мені здавалося, що у нас рівні дружні стосунки. Проте у тебе є одна вада — пхати носа не у свої справи і забагато патякати.",- зазначив чоловік.

Підсумувати своє звернення Мухарський вирішив "криком" до всіх жінок, що стоять на боці його колишньої дружини.

"Кажу як є: ”БАБИ, ВИ ЗБОЖЕВОЛІЛИ! Ви вважаєте себе “істиною в останній інстанції”. Плямкаєте своїми ротами, теревените, розпускаєте плітки, “мочите людей”, формуєте суспільну думку і вважаєте себе всемогутніми. ТУПІ ГЛАМУРНІ КУРКИ!!!",- зазначив актор.

Отже конфлікт залишається відкритим і чим він закінчиться залежить лише від терпіння та мудрості обох сторін.