Політика
8 вересня 2015
"Крім залучення коштів, Україні потрібні прямі інвестиції",- Порошенко
Президент наголосив, що для реформ потрібна ще більша координація дій влади.
news-image

Про це глава держави заявив під час розширеного засідання Кабінету Міністрів, присвяченого планам поступового підвищення соціальних стандартів, передає «Єдність».

За словами Порошенка, ситуація в країні потребує подальшого збільшення чіткої скоординованої роботи органів влади з проведення реформ.

«Те, що спромігся в таких умовах зробити наш Уряд, безумовно, заслуговує позитивної оцінки. Але ні на мить не маємо забувати, що суспільство вкрай незадоволене темпами і глибиною реформ, і сьогоднішнє рішення цієї проблеми не усуне», – зазначив президент.

За словами Глави держави, МВФ вже бачить позитивні сигнали для інвесторів, але потрібне прискорення реформ по всіх напрямках, насамперед в частині дерегуляції і податкової реформи, яка забезпечить необхідні стимули для економічного зростання.

«Якщо для вирішення цих проблем потрібні зміни, ми вчора про це говорили з Прем'єр-міністром, зміни у владній команді, зміни в Уряді, будь-які зміни, – я прийму це рішення, як належне»,- наголосив Президент.