Резонанс
9 вересня 2015
У голови Державної фіксальної служби Романа Насирова знайшли незадекларовану квартиру в Лондоні
Костянтин Лікарчук продовжує мститися своєму колишньому шефу.
news-image

Костянтин Лікарчук, звільнений напередодні зі скандалом з посади заступника голови Державної фіскальної служби, оприлюднив виписку з реєстру, згідно якої його колишній начальник Роман Насиров володіє квартирою в Лондоні. Цю нерухомість, за даними Лікарчука, Насиров не вніс до декларації про доходи, яку подавав в Україні.

У своєму фейсбуці Лікарчук виклав скан роздруківки реєстру, в якому Насиров значиться як власник квартири у Лондоні. Документ датований травнем 2015 року. Квартиру Насиров Купив в 2007 році.

Мене зараз часто запитують, чи я збираюся подавати на Насирова позов до суду про захист честі і гідності за безпідставні звинувачення в корупції. Відповім - я думаю про це і, можливо, подам такий позов за місцем проживання Насирова в Лондоні (квартира 5, 3 Лаймхарбор [Flat 5, 3 Limeharbour], Лондон, Е14 9LS). До речі, квартира не внесена до декларації Насирова, в результаті чого на підставі частини 8 статті 3 Закону України "Про очищення влади", Насиров потрапляє під люстрацію і не може в перебігу 10 років обіймати посади в державних органах, - написав Лікарчук.

Він натякнув, що у Насирова є ще одне громадянство.

"Не дивуйтеся, якщо незабаром у нашого" героя "спливе ще одне громадянство, а у його касира Романенка - банківські рахунки в Прибалтиці", - написав Лікарчук.