Політика
9 вересня 2015
Аваков закликав не перетворювати місцеві вибори на "чернігівський безлад"
У МВС сподіваються на тісну взаємодію з мерами міст і головами обласних адміністрацій, а також з СБУ, у забезпеченні гідного проведення місцевих виборів.
news-image

Про це на раді регіонального розвитку заявив глава МВС Арсен Аваков, передає «Єдність» з посиланням на "Українську правду".

Ми передбачили цілий план, як ми будемо дотримуватися правопорядку. Він буде доведений завтра на ранковій селекторній нараді начальникам обласним УВС. Він передбачає тісну взаємодію з органами влади, з меріями, зі службами безпеки та іншими правоохоронними органами, - сказав він.

Глава МВС також зазначив, що цей план не передбачає перекладання на когось відповідальності, а лише спільне створення середовища, "в якому можливі адекватні вибори".

Давайте не перетворювати місцеві вибори в те, що відбувалося у нас в Чернігові! Це просто неварто кожного з нас, - закликав Аваков.
По кожній області ми розуміємо деякі специфіки, тому я б хотів мати зустріч з кожним головою адміністрації і з мерами, розуміючи, що у нас ці вибори будуть особливими з точки зору провокативних дій. Треба зробити так, щоб вони пройшли бездоганно, - сказав Аваков.

Нагадаємо, на раді регіонального розвитку Петро Порошенко повідомив, що виступає за проведення місцевих виборів на всій території Донбасу, підконтрольній українській владі.

Читайте також: Вибори 25 жовтня пройдуть у 159 об'єднаних громадах з 20 областей