Шоу-біз та культура
9 вересня 2015
Кобзон пояснив необхідність лікування за кордоном
Співак поскаржився, що сам він був проти лікування за кордоном, але лікарі наполягли.
news-image

Депутат Держдуми Йосип Кобзон розповів, що не вибирав закордонну клініку, в якій йому належить пройти курс лікування. У бесіді з LifeNews народний артист СРСР повідомив, що медичний заклад в італійському Мілані йому порекомендували лікарі, передає  «Єдність».

Не я вибирав. Вся справа в тому, що був консиліум лікарів, які мене лікують, і вони зазначили, що кращий апарат для лікування моєї хвороби знаходиться в Італії, там же онкологічна клініка. Саме лікарі порекомендували, - пояснив він.

Кобзон також нагадав, що десять років тому його оперували в Німеччині, і в той раз саме російські медики порадили німецьку клініку. При цьому депутат поскаржився, що сам-то він проти лікування за кордоном, так як у Росії хороші лікарі.

Нагадаємо, на початку вересня МЗС Італії підтвердило видачу візи російському співаку та депутату Держдуми Йосипу Кобзону всупереч введеним проти нього санкціям ЄС. Як заявили у відомстві, артист отримав національну візу для лікування, яка дозволяє йому перебувати тільки на території Італії. Представники зовнішньополітичного відомства зазначили, що це винятковий випадок, який не має ніякого політичного підґрунтя.

Депутат направлений на лікування за кордон у зв'язку з діагностованим у нього сім років тому  раку передміхурової залози. Медичне обстеження і лікування в Італії почнеться 9 вересня.

Читайте також: Отримавши візу до ЄС, Кобзон закликав політиків і діячів культури не боятися санкцій за підтримку Донбасу