Події
9 вересня 2015
Суд по справі Олега Сенцова проти російських телеканалів не відбувся
Захист режисера заявляє, що суд навмисно затягує справу, аби запроторити Сенцова на 20 років до в’язниці.
news-image

Суд проти російських телеканалів за позовом українського режисера Олега Сенцова про захист честі і гідності, засідання якого було призначено на 9 вересня так і не відбувся, передає «Єдність».

«Судовий процес за позовом Сенцова проти ФСБ Російської Федерації, телеканалів НТВ, «Зірка», ДТРК, Перший канал та інші не відбувся, - йдеться у повідомленні.

Адвокат Сенцова Ольга Чавдар заявляє, що суд навмисно хоче затягнути розгляд справи, адже очікує, що незабаром набуде чинності вирок Північно-Кавказького військового суду, яким українського режисера засудили до 20 років позбавлення волі у колонії суворого режиму.

Нагадаємо, що недавно адвокати Олега Сенцова подали позов до суду на ряд російських телеканалів про надання недостовірної інформації. Захист намагається притягнути до відповідальності засоби масової інформації, які ще до вироку суду називали Олега Сенцова терористом.

«Ми намагатимемося домогтися того, аби інформацію, поширену ФСБ та телеканалами Російської Федерації при затримані режисера визнали недостовірною, - каже Ольга Чавдар.