Політика
9 вересня 2015
"ЛНР" співпрацюватиме з сірійськими терористами
На сайті цієї терористичної організації повідомлено, що їх профспілки 13-14 вересня візьмуть участь у Міжнародній конференції у Дамаску.
news-image

Глава профспілки працівників інноваційних і малих підприємств так званої республіки Андрій Кочетов заявив, що він планує відвідати Дамаск з конкретними намірами. Зокрема очільник майбутньої терористичної делегації відзначив, що вони прагнуть підтримати населення та робочий клас Сирії, виступити разом із ними проти блокад, імперіалізму та тероризму, повідомляє «Єдність».

Сирійський народ, як і жителі Донбасу, виявилися заручниками брудної геополітичної гри, яку ведуть США і публічно підтримують окремі політики Євросоюзу. Ситуації в наших країнах багато в чому схожі. А найстрашніше, що гинуть люди - і там, у далекій, здавалося б, Сирії, і тут, на нашій рідній землі, - прокоментував Кочетов.

Представники так званої республіки зазначають, що брати участь у конференції у Дамаску вони будуть за особистим запрошенням президента Сирії Джамаля Кадрі.

Нагадаємо, що значного розголосу набула інформація про присутність російських військових у Сирії. Зокрема Росія нещодавно підтвердила свою участь у збройному сирійському конфлікті.