Події
10 вересня 2015
Пургін вийшов з підвалу "ДНР" та одразу почав "мочити" Пушиліна
Вже екс-"голова" "Народної Ради" фейкової республіки, який чотири дні пробув у катівнях "Міністерства держбезпеки", розповів свою версію перевороту.
news-image

Як повідомляє «Єдність» із посиланням на сепаратистські ЗМІ, Пургіна тримали у будівли "МДБ" насильно. Але теперь там кажуть, що таким чином захищали його від якоїсь української диверсійно-розвідувальної групи.

Крім того, один з ватажків бойовиків впевнений, що його відставка була незаконною, але воювати за посаду він не збирається.

Пушилін у нас у восьми іпостасях: він і гуманітарними місіями в ручному режимі командує, і тепер голова "Народної ради", і голова виконкому "Донецька республіка", і представник "ДНР" на мінських переговорах, і футболом займається... всього не перерахуєш, залишилися коксохім і сільське господарство, є ще куди рости. Я не буду перешкоджати цій діяльності", - запевнив Пургін.

За словами терориста, колишній очільник "МММ" та прихильник мережевого бізнесу Amway Пушилін має намір створювати мережеву "Донецьку республіку". 

Читайте також: В "ДНР" готуються до Мінських переговорів та шантажують вугіллям