Події
11 вересня 2015
Угорська операторка виправдовується за інцидент з біженцями: "На мене напали, я запанікувала"
Оператор угорського каналу, яка зробила підніжку сірійським біженцям, вибачилася за свою поведінку і пояснила її самозахистом.
news-image

Оператор угорського каналу N1TV Петра Ласло надіслала листа з вибаченнями і поясненнями до угорської газети Magyar Nemze, передає «Єдність» з посиланням на "Європейську правду".

"Я щиро шкодую про те що сталося. Тільки зараз я змогла зібратися з думками достатньо, щоб писати. Насправді, я в шоці від того, що вони зробили і що вони зі мною зробили", - написала Ласло.

Вона доволі дивно виправдовується, звинувачуючи самих біженців в тому, що вони спричинили її паніку, а зроблену підніжку чоловікові з дитиною називає самозахистом.  

Я не бачила камеру у своїх руках, на бачила, що відбувалося навколо, я просто подумала, що було скоєно напад і я повинна захистити себе. Важко приймати правильні рішення в той час, коли сотні людей в паніці біжать на тебе. Я шкодую про те, що трапилося і мені особливо шкода, що я образила дитину, яку я навіть не помітила. Я запанікувала, як я побачила потім на фотографіях. Я приношу свої щирі вибачення, і я беру на себе відповідальність за це, - зазначила Ласло.
Я не безсердечна расистка, яка штовхає дітей. Я не заслуговую ні на полювання на відьом щодо мене, ні на погрози смерті, отримані вже багато разів. Я просто жінка, з недавніх пір, безробітна матір маленьких дітей, яка запанікувавши прийняла погане рішення. Я щиро шкодую, - додала вона.

Як повідомлялося, угорські прокурори порушили кримінальну справу проти Петри Ласло.

Нагадаємо, на відеозапису, який викликав обурення у всієї Європи, видно, як вона дала копняка двом підліткам, а потім поставила підніжку біженцю з дитиною.

Читайте також: ЄС повинен облаштувати 160 тисяч мігрантів