Шоу-біз та культура
11 вересня 2015
Михайло Жванецький поділився враженнями про відвідини Одеси
Не оминув увагою відомий сатирик і призначення на пост губернатора області Михайла Саакашвілі.
news-image

Відомий одесит Михайло Жванецький розповів, що провів в Одесі півтора місяця й пильно стежив за новопризначеним губернатором області. З характерним лише йому гумором він поділився своїми враженнями, пише «Єдність».

"Я був там півтора місяця й ось які дії нового губернатора: він ліквідував п'ять управлінь в Одеській ОДА. Причому, коли до одного начальнику управління зайшли, він сказав, що взагалі не дорожить своєю роботою і написав заяву про звільнення. Потім він цю заяву намагався викупити. Потім він намагався заарештувати тих, хто у нього забрав цю заяву. З рештою, він ледь не позбавив себе життя, але заяву йому не повернули", - розповів Жванецький.

Сатирик висловив задоволення, що Саакашвілі відкрив приватні пляжі для одеситів. Приємно, що колись це була незаконно захоплена власність, а тепер вона справедливо повернута відпочивальникам.
Вразила фахівця гумористичного слова й нова патрульна поліція. Він зазначив, що приємно споглядати молодь на таких відповідальних посадах.

 "Там є дівчата, досить симпатичні. Їх навчають поліцейські з Каліфорнії. Губернатор тут же, він весь час фігурує. Він схопив поліцейського, який грає роль бандита і вони обидва впали в багажник, під'їхала машини. І помчали на дільницю. Красиво? Красиво!"- розповів свої враження Жванецький.

Справжній сатирик не може без жартів. Наприкінці розмови Жванецький розповів, що спека й харчові отруєння не оминули і його, тому відомий одесит аж на 7 днів випав із вирію міського приморського життя.