Політика
12 вересня 2015
Корбан і Філатов боротимуться за мерські посади
Нардепа і бізнесмена приваблюють Київ та Дніпропетровськ.
news-image

12 вересня у Києві відбувся з'їзд партії "Укроп", на якому українське об'єднання патріотів оголосило всіх своїх кандидатів на місцевих виборах, передає «Єдність».  У мери Дніпропетровська однопартійці висунули нардепа Бориса Філатова, який народився і живе у місті на Дніпрі.

"Я дякую всім вам за довіру, яку ви висловили мені, підтримавши мою кандидатуру на виборах в мери Дніпропетровська. Для мене це одночасно і велика честь, і серйозний виклик. Відразу хочу попередити, що мене дуже часто називають вимогливою людиною. І пояснити, що вимогливість до себе і людей - це результат моєї нетерпимості до брехні, лицемірства, бездіяльності. Дніпропетровськ – моє рідне та улюблене місто. Мій дім, моя фортеця. Заради нього і заради вас, моїх земляків, я буду працювати так, як не працював ще ніхто", - сказав Борис Філатов.

Політичні експерти вважають, що Філатов - ідеальний кандидат у мери Дніпропетровська. Він ментально дуже близький містянам, добре знає болючі проблеми міста, готовий до діалогу та конструктивних реформ.

Мером Києва представники партії "Укроп" бачать Генадія Корбана, адже саме його вони висунули у кандидати на цю посаду. Голова політради партії та екс-заступник губернатора Дніпропетровської області вважає, що "Києву потрібен хороший кризовий менеджер". Корбан вже має досвід політичної боротьби, адже на довиборах у Верховну Раду він програв на окрузі у місті Чернігові представнику БПП Сергію Березенко.

Нагадаємо, місцеві вибори відбудуться в Україні 25 жовтня 2015 року.