Суспільство
12 вересня 2015
Елтон Джон зустрівся з Президентом
Петро Порошенко вручив світовій музичній зірці символічні футболки.
news-image

Петро Порошенко зустрівся у Києві з всесвітньовідомим музикантом Елтоном Джоном, який приїхав з візитом до України з Великобританії, пише «Єдність» з посилання на офіційний сайт глави держави.

Президент після зустрічі зробив співаку символічний подарунок, яким Джон був вражений. Адже його небайдужа позиція стосовно прав людини є відомою на весь світ.

"Футболки з портретами Олега Сенцова, Олександра Кольченка та Надії Савченко - Елтону Джону", - написав Порошенко на своїй сторінці в Facebook в суботу, 12 вересня.

Як відомо, всесвітньо відомий британський музикант, голова фонду "СНІД" сер Елтон Джон приїхав до Києва на 12-у щорічну зустріч Ялтинської європейської стратегії (YES), яка триває цими днями в Києві. Зокрема у своїй розмові з лідером країни Джон зазначив, що усіляко підтримує український народ у його боротьбі з російської агресією, і завжди слідкує за подіями у нашій країні.

"Україна повинна бути сильною, єдиною, толерантною, що є запорукою подолання зовнішньої агресії та реалізації європейських прагнень українського народу", - відзначив музикант.

За його музиканта, «те, що відбувається на Донбасі, не вписується в жодні цивілізовані рамки, але Україна має бути сильною, єдиною, толерантною, що є запорукою подолання зовнішньої агресії та реалізації європейських прагнень українського народу».