Україна
13 вересня 2015
Огляд найважливішого, що трапилось за ніч
Головні події ночі: професійна Нацгвардія, робота антикорупційного бюро та перемога "Дніпра".
news-image

Бойовики тричі за добу порушували перемир'я.

Сьогодні з опівночі і до 6 ранку вздовж усієї лінії розмежування зберігалася тиша.

За інформацією, в зоні АТО, наприкінці вчорашньої доби, противник продовжував провокувати українських військових. Так, з 18 години і до опівночі обстрілів, зі сторони незаконних збройних формувань, зазнали наші позиції на Артемівському напрямку.

 

Національне антикорупційне бюро готується у жовтні розпочати роботу.

Національне антикорупційне бюро вже готове активно працювати. Про це вчора під час виступу на 12-й щорічній зустрічі «Ялтинської європейської стратегії» (YES 2015) заявив його новообраний директор Артем Ситник.

"У нас зараз в бюро вже є 70 детективів, наприкінці вересня закінчується навчання детективів і ми готові починати роботу. Єдине, що нас стримує - відсутність антикорупційного прокурора», — заявив очільник бюро.

 

"Дніпро" переміг "Металург" з рахунком 4:1.

Виїзд до Запоріжжя став вдалим для гостей матчу.

Переможні голи дніпрянам забезпечили Євген Селезньов (двічі), Руслан Ротань і Едмар. "Дніпро" з 14 очками розташувався в турнірній таблиці слідом за "Динамо" і "Шахтарем", у яких відповідно 19 і 16 залікових пунктів. Нагадаємо, напередодні "Шахтар" розгромив з рахунком 5:0 "Металіст", а "Динамо" обіграло "Олександрію" з рахунком 3:0.

 

Нацгвардія перейде на професійну основу - Аваков.

Глава МВС розповів про чергову військову реформу.

За його словами, Національна гвардія буде поступово переходити на професійну основу, першим ділом буде створена модернізована бригада спецназу на контрактній основі.

"Кожна частина модернізованої Нацгвардії буде змінюватися, переходячи на якісно новий рівень. І не за рахунок кількісного зростання, а за рахунок професійної готовності компактних мотивованих з'єднань бійців, точно орієнтованих на виконання своєї профільної спеціалізації", - йдеться в повідомленні.