Події
14 вересня 2015
Окупаційна влада Криму хоче створити свій Беверлі-Хіллз з іноземними зірками
Самопроголошений глава окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов запрошує представників світового шоу-бізнесу та спорту оселятися на півострові.
news-image

Як пише «Єдність», про це він написав у своєму зверненні, яке наводить російське видання "Известия".

"Якщо шановні представники шоу-бізнесу, спорту, інші знаменитості захочуть влаштуватися в Криму - ласкаво просимо", - йдеться у зверненні.

За словами Аксенова, про бажання отримати російське громадянство і жити в Росії нібито заявив американський боксер Рой Джонс-молодший, лідер американської рок-групи Limp Bizkit Фред Дерст та французький актор Самі Насері, відомий за фільмом "Таксі".

Якщо вирішать придбати на півострові нерухомість, переїхати на постійне проживання або приїжджати на відпочинок – жодних адміністративних та інших бар'єрів не буде. Ми можемо надати допомогу в пошуку відповідного місця біля моря, серед гір, лісів або степів, в будь-якому випадку - серед чудової природи і в чудесному кліматі Криму. Будемо тільки вітати, якщо в Криму з часом з'явиться аналог американського Беверлі-Хіллс, - сподівається Аксьонов.

А глава адміністрації Євпаторії Андрій Філонов розповів, що якщо зарубіжні зірки погодяться брати активну участь у рекламному просуванні регіону, вони зможуть отримати землю безкоштовно або ж розраховувати на «великі знижки».

Як відомо, іноземні громадяни можуть заїхати в Крим тільки з дозволу України, оскільки Крим був анексований Росією незаконно.

Однак Росія розпочала цілу кампанію з доставки в Крим іноземних депутатів, з тих, які підтримують Росію. Був скандал з французькими депутатами, які відвідали Крим.

Днями повідомлялось про зустріч у Криму президента Росії Володимира Путіна та  колишнього прем'єра Італії Сільвіо Берлусконі.

Читайте також: Американський боксер отримав російське громадянство та збирається вчити російську мову