Київ
14 вересня 2015
Вихідними у Києві відбудеться фестиваль #Самальот fest 2
Захід пройде 19-20 вересня в Державному музеї авіації.
news-image

19-20 вересня, з 10:00 до 20:00 в Державному музеї авіації у Києві відбудеться розважально-просвітницький фестиваль "#Самальот fest 2", передає «Єдність» із посиланням на Ufest.in.ua.

"#Самальот fest 2" - це грандіозний захід, якому немає аналогів в Україні. Просвітницька частина програми розроблена спільно з педагогами та дитячими психологами. Вона складається з лекцій та кінопоказів, інтерактивних ігор та занять, за участю пілотів, механіків, диспетчерів та інших представників авіа-професій.

У дні фестивалю експонати будуть відкриті для відвідувань, тому кожна дитина зможе відчути себе пілотом, бортпровідником або механіком всередині реальних літаків.

На території фестивалю є особливе місце - Експеріментаніум. Досвідчені аніматори у видовищній ігровій формі викладуть основні принципи фізики та хімії в авіації. Крім того, всі бажаючі зможуть на практиці спробувати себе в управлінні польотами (релістічние авіасимулятори, радіокеровані літаючі дрони).

Розважальна частина програми ще різноманітніша. Дітей чекає велика кількість активностей:

Спортивні ігри;

Мийка літака;

Тематичні авіаквести;

Пінна дискотека;

Батути;

Електромобілі;

Сігвеї;

Запуски повітряних зміїв;

Лазертаг;

Сферичне кіно;

Авіа-мультфільми в дитячому кінотеатрі і багато іншого.

На території фестивалю розміщені точки з сувенірами, вуличною їжею, солодощами і цукровою ватою. Біля озера обладнана спеціальна зона для пікніків.

Місце проведення: Державний музей авіації, вул. Медова, 1 (біля аеропорту "Жуляни").

Читайте також: Наступного тижня у Музеї iсторiї міста Києва відкривається новий музичний сезон