Київ
14 вересня 2015
У Києві сталася поножовщина через самсу
У ході конфлікту іноземець наніс своєму противнику ножові удари у груди та живіт.
news-image

У Києві поблизу ринку «Оболонь» чоловіку нанесли ножові поранення в область грудей, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу ГУМВС України в м. Києві.

Поруч із ринком дільничний інспектор став випадковим свідком кримінального злочину і зреагував на нього миттєво. Чоловік, який вдарив ножем свого опонента, почав втікати. Однак правоохоронець наздогнав його.

У зловмисника вилучили ніж і наплічник.

Міліціонери з’ясували, що чоловіки працюють на ринку: постраждалий виготовляє ключі, а іноземець працює пекарем. Вони уклали між собою угоду, що в обмін на виготовлення ключів — інший має віддати дві самси. Коли прийшов час провести бартер, іноземець відмовився. У результаті між чоловіками розпочалася сварка. Коли слів забракло, у хід пішов ніж. 

Зловмисником виявився 25-річний громадянин однієї із східних держав, раніше не судимий.

Лікарі швидкої допомоги зафіксували у потерпілого порізи лівої щоки та лівої підпахвинної ділянки руки, пошкодження легені та печінки.

Першу допомогу постраждалому надала продавець із ринку.

Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. 

Читайте також: На автошляху «Київ-Одеса» під час ДТП загинуло 4 людей (відео)