Події
14 вересня 2015
СБУ затримала російського офіцера-строковика, який з братом перетнув кордон з Україною (ВІДЕО)
Двоє росіян поблизу селища Мілове Луганської області перетнули державний кордон України в обхід встановлених пунктів пропуску.
news-image

Як повідомляє «Єдність», затримані були одягнуті у військову форму.

Прикордонникам повідомили, що приїхали в Україну придбати худобу. Співробітники Служби безпеки України у рамках оперативних заходів встановили, що затриманими є брати, громадяни Російської Федерації 1990 та 1993 років народження.

Народилися та зареєстровані у селі Глибоке Петропавлівського району Воронезької області. Старший з них – військовослужбовець в/ч 54096 окремої танкової бригади мотопіхотного батальйону 2 роти 3 взводу, заступник командира взводу. Проходить службу на контрактній основі у військовій частині, яка розташована поблизу села Муліно Нижегородської області РФ", - повідомили у СБ.

Разом з братом, який є безробітним, вони на власному автотранспорті прибули до лінії кордону, а потім пішки незаконно його перетнули.

Співробітники СБУ продовжують реалізовувати комплекс оперативно-слідчих дій для встановлення дійсних намірів перебування на території України затриманих росіян.

Читайте також: На Полтавщині затримано начальника однієї з держустанов за хабар у розмірі 45 тис доларів