Політика
14 вересня 2015
18 вересня "Свобода" під парламентом вимагатиме відставки Авакова
Пікет відбудеться під час звіту Міністра внутрішніх справ.
news-image

У п'ятницю, 18 вересня, Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звітуватиме про розслідування протистоянь під Верховною Радою 31 серпня 2015 року. Під час його промови представники ВО "Свобода" планують пікетувати парламент з вимогою відставки Авакова. Про це заявив голова політичної сили Олег Тягнибок, повідомляє «Єдність».

«Зараз, якщо підтвердиться інформація, що Аваков буде звітувати перед парламентом у п'ятницю, отже ми також будемо організовувати пікет в п'ятницю», — повідомив Тягнибок.

Очільник партії зазначив, що якщо звіт міністра буде перенесено, то й вони пікет перенесуть на необхідний час. Він підкреслив, що головна вимога - це відставка Арсена Авакова. Втім, Тягнибок наголосив на тому, що під парламент вони йдуть виключно з мирними намірами.

«Відразу хотів би попередити: ми подаємо заявку в КМДА на проведення пікету, мирного пікету. Я відразу попереджаю: "Свобода", як і 31 серпня, так і в цю п'ятницю, прийде з мирними намірами, - сказав голова політичної сили.

Однак, Тягнибок зазначив, що від правоохоронних органів, податки на утримання яких він теж сплачує, вимагає забезпечення повного правопорядку під час мирного пікету під парламентом.