Події
15 вересня 2015
Муженко підтвердив, що Росія будує військову базу поблизу з Україною
Росія у Бєлгородській області поблизу кордону з Україною будує військову базу, розраховану на кілька тисяч військовослужбовців.
news-image

Як повідомляє «Єдність», про це в інтерв'ю американському телеканалу CNN повідомив начальник Генерального штабу-головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Віктор Муженко.

Коментуючи інформацію про будівництво Росією військової бази біля села Солоті Бєлгородської області, Муженко заявив, що інформація про створення бази поблизу Бєлгорода в українських військових є. Ця база розрахована на кілька тисяч військових.

За словами начальника Генштабу, це - ще одне підтвердження агресивних планів РФ. Муженко наголосив, що інформація про будівництво бази підтверджена з оперативних джерел та даними розвідки.

Про те, що Росія почала будувати військову базу на кордоні з Україною, першим з місця подій повідомив кореспондент Reuters.

База знаходиться біля села Солоті, недалеко від Валуйок, що за 25 кілометрів від кордону з Луганською областю, та поруч із залізницею, яка з'єднує Солоті з Москвою і Луганськом.

 

Читайте також: Хто наступний? Слідчий комітет РФ звинувачує Полторака, Муженка і Ляшка в "геноциді" на Донбасі