Спорт
16 вересня 2015
Столичний Палац спорту відтепер матиме льодову арену
Юні хокеїсти зможуть влаштовувати там турніри.
news-image

Столичний Палац спорту вкрився льодом. В його приміщенні було презентовано нову льодову арену, повідомляє «Єдність».

Причина такого оновлення - тренування юних хокеїстів з ДЮСШ "Сокіл" і жіночого ХК "Україночка" та проведення матчів чемпіонату України з хокею. Відтепер дитячо-юнацькі школи міста Києва матимуть змогу проводити турніри та поєдинки, а також планувати тренування. Серед гостей заходу був і Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов. Він зазначив, що льодові катки повинні відкриватися не тільки в столиці, а й у регіонах.

"У наступному році у Фонді регіонального розвитку запланована окрема програма щодо розвитку спортивної інфраструктури в регіонах. Треба як мінімум у кожному обласному центрі мати повноцінні спортивні об'єкти для проведення тренувань і змагань", - сказав Жданов.

Профспілка гравців Національної Хокейної Ліги на урочистому відкритті подарувала юним хокеїстам 35 комплектів спортивної професійної екіпіровки. Втім, найкращим подарунком стало все ж відкриття ковзанки, адже раніше діти не мали гідних умов для заняття спортом. Закінчився захід товариським хокейним матчем між командами "Сокіл" та "Україночки".