Київ
17 вересня 2015
У суботу дипломати покатаються Києвом на велосипедах
Дипломатичне відомство запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до акції.
news-image

19 вересня об 11.00 працівники МЗС вирушать разом з дипломатами акредитованих в Україні посольств на велопрогулянку територією Національного комплексу Експоцентр України (ВДНГ), передає «Єдність» із посиланням на прес-службу МЗС.

Велопрогулянка матиме формат організованої екскурсії територією Комплексу, а закінчиться неформальним спілкуванням біля фудкорта. 

Важко уявити собі сучасне європейське місто без великої кількості велосипедистів. Популяризація велосипеда як засобу пересування Києвом - це не лише будівництво велодоріжок та обладнання велопарковок, одну з яких, до речі, нещодавно було встановлено і біля МЗС. Це і громадська активність велосипедистів – акції, подібні до тієї, яку ми ініціюємо цієї суботи, - зазначив Міністр закордонних справ Павло Клімкін.

Бажаючі взяти участь у велопрогулянці можуть приїхати до місця зустрічі на власному велосипеді або взяти його напрокат у велопоінті на території Експоцентру. 

Дипломатичне відомство запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до акції 19 вересня об 11.00  разом з членами сімей і друзями та провести вихідний день у приємній компанії. 
Форма для реєстрації: 
http://goo.gl/forms/e81G8TAYM0
Місце зустрічі: перед входом до комплексу ВДНГ (просп. Глушкова, 1) праворуч біля зеленого контейнера «Veliki.Ua». 

Програма заходу «Велопрогулянка з дипломатами» на території Національного комплексу Експоцентр України (ВДНГ)
(19 вересня 2015 року)
10.30 – збір учасників
11.00 – початок велопрогулянки та екскурсія територією НК «Експоцентр України»
12.30 – неформальне спілкування 

Читайте також: У столичних парках можна буде посадити дерево та встановити іменну табличку