Суспільство
21 вересня 2015
Сьогодні на Полтавщині розпочинається набір до патрульної поліції
У місті Кременчук процес формування поліції стартує 21 вересня, а у Полтаві – 23 вересня.
news-image

Як повідомили у прес-службі МВС, сьогодні на Полтавщині розпочинається набір до нової патрульної служби, передає «Єдність».

У місті Кременчук процес формування поліції стартує 21 вересня, а у Полтаві – 23 вересня. Участь у конкурсі може взяти кожен громадянин України, не залежно від статі, віком від 21 до 35 років, який фізично розвинений, має водійське посвідчення не нижче категорії «В», не має судимостей, вільно володіє українською мовою та прагне змін, - йдеться в повідомленні відомства.

Набір до патрульної поліції міста Кременчук розпочнеться в понеділок, 21 вересня, о 9-й годині ранку в приміщенні Міського палацу культури за адресою: місто Кременчук, бульвар Пушкіна, 2 та триватиме протягом трьох тижнів.

Набір до патрульної поліції Полтави розпочнеться у середу, 23 вересня, о 9-й годині ранку в приміщенні Полтавської обласної ради за адресою: місто Полтава, вулиця Жовтнева, 45 та триватиме також протягом трьох тижнів.

Щоб потрапити до лав поліцейських, кандидат повинен подати анкету до приймальної комісії, пройти перевірку загального рівня знань та фізичної витримки (біг на 100 і 1000 метрів, підтягування для чоловіків та віджимання для жінок), пройти медогляд та психодіагностичний тест. Після чого майбутнього курсанта чекає співбесіда, теоретичне та практичне навчання, а після складання іспиту - відповідальна та перспективна робота.

Для складання анкети кандидат повинен мати при собі паспорт, ідентифікаційний код та посвідчення водія не нижче категорії «В».

Читайте також: Львівські поліцейські на руках виносили пасажирів з маршрутки (відео)