Події
21 вересня 2015
За ніч жодна вантажна машина не проїхала через адмінкордон з Кримом
Вночі проїзд вантажівок з продуктами до анексованого півострову був повністю заблокований.
news-image

Як повідомляє «Єдність», про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив заступник начальника УМВС в Херсонській області Ілля Ківа.

Сьогодні вночі проїзд вантажівок з продуктами в окупований Крим був повністю заблокований. Ніч пройшла спокійно, поки ситуація контрольована. Машини потихеньку частково залишають місце свого перебування в "Каланчаку" і "Чаплинці". У "Чонгарі" ми вже вкопались грунтовно, привезли туди мобільні блокпости, виставили оборону. На сьогоднішній момент я можу сказати, що за ніч також жодна машина не пройшла", - сказав міліціонер.

За його словами, легкові автомобілі та пішоходи перетинають кордон безперешкодно. Вантажний транспорт з Криму на материкову частину України пропускають у звичайному режимі.

Нагадаємо, вчора о 12:00 поблизу адміністративного кордону між Херсонській областю і анексованим Кримом почалася акція блокади пропуску вантажів на півострів.

Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк повідомив, що спецпідрозділ УМВС в Херсонській області, батальйон особливого призначення "Херсон", забезпечує охорону громадського порядку під час проведення акції. Працівниками міліції особисто керує заступник начальника УМВС в Херсонській області Ілля Ківа.

Читайте також: "Економічна блокада Криму активістами - це ляпас державі Україна" - Тимчук