Шоу-біз та культура
24 вересня 2015
8-місячна модель підкорила мережу своєю чарівністю
У маленької красуні вже 5,5 тис. передплатників у соцмережі.
news-image

Маленька британка Фрея Фоссасек вже "підписує" контракти з відомим брендами та має розлоге портфоліо з фотографій. І це у 8-місячному віці, передає «Єдність».
Усе почалось з того, що мама Фреї, 26-річна Кірсті Уїлан, почала викладати фото маленької красуні у соцмережу, тоді їй було всього 10 тижнів. Модне немовлятко швидко набирало лайки, фотографії користувались шаленою популярністю. Створений мамою Інстаграм швидко ширив кількість передплатників, і зараз їх вже 5,5 тисяч.

Як відомо, мама дівчинки, Кірсті, за освітою фахівець з тканин в моді і інтер'єрі. Вона робила Фреї надзвичайно зворушливі й красиві образи, які потім фотографувала. Зараз донька надихнула її на створення власних моделей дитячого одягу. А тим часом фотогенічна Фрея вже «працює» як модель, представляючи в соцмережах продукцію кількох відомих британських виробників дизайнерського одягу для малюків. А Крісті вже почала отримувати замовлення на виготовлення яскравого й оригінального одягу для малюків Австралії та США.

Мама стверджує, що Фрея дуже слухняна модель. І хоч деякі користувачі соцмереж у коментарях звинувачують Крісті в експлуатації дитини для самореклами, вона стверджує, що зйомка маленької красуні займає не більше 10 хвилин на день.