Події
24 вересня 2015
Російські політики намагаються відкрити філії своїх партій на окупованих територіях Донбасу
Політичні партії Російської Федерації намагаються створити і легалізувати свої партійні осередки на територіях, окупованих російсько-терористичними військами.
news-image

Як повідомляє «Єдність», про це сьогодні написали аналітики групи "Інформаціїний опір".

Так, керівники "Союзу комуністів Луганщини" досягли домовленостей з лідером ЛДПР Володимиром Жириновським про створення на Донбасі "територіальної організації" ліберал-демократів, яку самі ж планують очолити.

Крім того, один з лідерів комуністів Ігор Гуменюк планує захопити керівництво всією мережею КПУ на окупованих територіях.

Планується, що 26 вересня в приміщенні колишнього луганського обкому КПУ буде проведена "республіканська" конференція "Союзу комуністів Луганщини", - зазначають представники групи "ІС". - На ній планується "обрати" керівника цієї "політичної організації". Захід пройде під наглядом представників КПРФ. Головним питанням "республіканської конференції" буде створення на базі "Союзу комуністів Луганщини" структурного підрозділу КПРФ і фактичне переформатування всіх осередків КПУ на території окупованої Луганській області в осередки КПРФ.

Московські політики вже затвердили керівників осередків, тому їх обрання носитиме формальний характер. 

Слід зазначити, комуністи Росії постачають бойовикам засоби зв'язку, продукти та військове спорядження.

Читайте також: Бойовики пригрозили війною, якщо Києв підтримає курс на вступ до НАТО