Київ
24 вересня 2015
Кличко підвищив зарплати столичним бюджетникам
У Києві з вересня будуть підвищені зарплати усім працівникам бюджетної сфери, зокрема, вчителям та медикам.
news-image

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час виступу на початку засідання Київради, передає «Єдність» з посиланням на прес-службу мера. 

Гроші, які ми вивели з корупційних оборудок, йдуть у бюджет міста, на потреби киян. Це і додаткове фінансування системи освіти, будівництво шкіл і садочків, ремонт доріг, інфраструктури, підтримка соціально незахищених людей, які сьогодні ледве виживають. Також за рахунок цих коштів, за нашим із вами рішенням, у столиці з вересня будуть підвищені зарплати усім працівникам бюджетної сфери – це 170 тисяч киян. Зокрема, підвищаться зарплати вчителів та медиків. На 160-400 грн, – сказав Віталій Кличко.

Відтак, зауважив Київський міський голова, лікар отримуватиме на 320 грн більше, вчитель – на 339 грн, медсестра – на 263 грн більше, ніж раніше. І підкреслив, що це вдалося зробити за рахунок перекриття корупційних потоків і спрямування коштів у бюджет міста.

І це тільки початок. Ми не збираємося зупинятися. Зламаємо повністю корупцію – буде значно більше грошей на розвиток столиці та забезпечення гідного життя киян. Тому, колеги, працювати ефективно, працювати чесно, бо гаслами асфальт не покладеш і під’їзд не відремонтуєш, – закликав Віталій Кличко депутатів Київради.