Київ
24 вересня 2015
Мерія Мюнхена виділила київським рятувальникам 1 млн євро
Раніше Віталій Кличко звернувся до мера Мюнхена з проханням надати фінансову та технічну допомогу для удосконалення матеріально-технічної бази аварійно-рятувальної служби Києва.
news-image

Оновлення матеріально-технічної бази допоможе київським рятувальникам виконувати свою роботу більш ефективно. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив під час зустрічі з тимчасовим консультантом міста Мюнхена Михайлом Гамалієм, який прибув до Києва для аналізу ситуації в аварійно-рятувальній службі міста, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу КМДА.

Ми вдячні керівництву Німеччини та мерії Мюнхена зокрема за ту допомогу, яку ми отримуємо. Можу запевнити, що київська служба порятунку щодня виконує багато завдань, від яких у прямому сенсі залежить життя і здоров’я киян. Впевнений, що оновлення обладнання рятувальників допоможе їм виконувати свою роботу більш ефективно, – зазначив мер.

Раніше Віталій Кличко звернувся до мера Мюнхена Дітера Райтера з проханням надати фінансову та технічну допомогу для удосконалення матеріально-технічної бази аварійно-рятувальної служби міста Києва, зокрема придбання необхідного сучасного обладнання. У липні міська рада Мюнхена погодила виділення Києву 1 млн євро на ці цілі.

Михайло Гамалій прибув до Києва для аналізу ситуації у службі порятунку Києва та розробки подальших кроків для реалізації допомоги та розподілу коштів.

Читайте також: Кличко підвищив зарплати столичним бюджетникам