Події
25 вересня 2015
У Луганській області на хабарі спіймали «обертнів у погонах»
Заступник начальника міжрайонного відділу УМВС та старший оперуповноважений вимагали гроші від підприємця.
news-image

Військовою прокуратурою сил АТО спільно з працівниками Оперативного штабу Центрального управління СБУ АТО за системне вимагання та отримання хабарів від підприємця затримані заступник начальника міжрайонного відділу УМВС України в Луганській області та старший оперуповноважений цього ж відділу, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу Генпрокуратури.

«Обертні в погонах» затримані саме під час вчинення злочину й у них вилучено неправомірну вигоду у сумі 5 тис грн. На цей час їм інкримінується вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, вчинене за попередньою змовою групою, поєднане з вимаганням), - повідомляє відомство.

Проводяться невідкладні слідчі дії.

Довідково:  санкція ч. 3 ст. 368 КК України – позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Читайте також: У Дніпропетровську посадовці пенітенціарної служби вимагали 25 тисяч доларів США за сприяння звільненню засудженого із СІЗО (відео)