Київ
25 вересня 2015
Вночі київська міліція ловила "нічних метеликів" (відео)
За заняття проституцією складено три десятки адмінпротоколів.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУМВС України в м.Києві, столичні  правоохоронці провели рейд, після якого працівники управління по боротьбі з торгівлею людьми доставили до територіальних органів більш як 30 жінок, передає   «Єдність».

Оперативники відпрацювали кілька місць, де зазвичай збираються «трудівниці» секс-індустрії: Броварський проспект, проспект Перемоги та Велика Кільцева дорога. Жінок, які займалися проституцією, тобто за грошову винагороду надавали клієнтам сексуальні послуги, доставили до міліції, - повідомили у прес-службі.

Відносно представниць найдавнішої професії складено протоколи за статтею 181-1 (Заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення, щодо 9-ти осіб – із ознаками повторності.

Як зазначили у прес-службі, такі рейди правоохоронці проводять постійно, адже особи, які продають своє тіло охочим до «полунички» клієнтам, нерідко є поширювачами венеричних та інших небезпечних хвороб. Разом із тим вони є сприятливим середовищем для кримінальної злочинності, яка їх не тільки експлуатує, а й вчиняє відносно них тяжкі правопорушення.

Читайте також: У Києві 23-річний молодик, погрожуючи ножем, пограбував таксиста