Шоу-біз та культура
25 вересня 2015
49-річна Сінді Кроуфорд знялася в фотосесії у відвертих нарядах від відомих брендів (фото)
Супермодель позувала в нарядах від Chloé, Emilio Pucci, Missoni, Balmain і Dolce&Gabbana.
news-image

Сінді Кроуфорд, одна з найбільш знакових супермоделей 1990-х років, знялася в сексуальній фотосесії для глянцевого видання The Edit, передає  «Єдність» із посиланням на Кореспондент.

49-річна модель позувала в нарядах від відомих брендів Chloé, Emilio Pucci, Missoni, Balmain і Dolce&Gabbana.

Незважаючи на свій вік, Сінді впевнено демонструє стрункі ноги і сміливе декольте.

У відвертому інтерв'ю Кроуфорд поділилася своїми переживаннями щодо 14-річної дочки Кайї, яка вирішила піти по стопах іменитої матері і також хоче стати моделлю. Дівчинку, яка вже встигла знятися у фотосесії для липневого номера італійського Vogue, називають юною копією Сінді і пророкують їй велике майбутнє в індустрії моди.

Зараз від моделей вимагають неймовірної худорлявості. І я дуже хвилююся за неї. У мене не такий тип фігури, і наскільки я можу судити, у неї теж. Я їй кажу: "Насолоджуйся вуглеводами, поки зможеш". Кайя розквітає і перетворюється на прекрасну молоду жінку. І я хочу, щоб вона зберегла свій блиск. Я не хочу, щоб вона конкурувала зі мною. Іноді я їй кажу жартома: "У тебе таке волосся, як у мене в молодості. Віддай-но!" чи "Ти вкрала мої ноги!" Але я впевнена, що у неї все буде добре. Вона більш зібрана, ніж я в її віці, - розповіла Сінді.
Читайте також: Конкурс "Міс Україна" виграла 18-річна студентка з Києва (фото)