Україна
25 вересня 2015
600 призовників з Криму служитимуть у Збройних силах Росії
На півострові підбили підсумки весняної призовної компанії.
news-image

Підсумки першої призовної компанії підбила окупаційна влада Криму. Весняний призов відправив до лав російської армії 600 майбутніх солдатів, повідомляє «Єдність». Таку заяву зробила прес-служба російського уряду Криму.

«В ході весняного призову було покликано близько 600 осіб, з яких на строкову службу вирушили 400 чоловік і близько 200 вибрали контрактну службу», – зазначили у відомстві.

Сергій Аксьонов, нинішній глава Криму, відзвітував, що перший призов пройшов без порушень, усі вимоги Генерального штабу було виконано у повному обсязі. Однак головний кримський воєнком нарікав на недостатнє матеріальне забезпечення, яке не завадило здійснити заплановане.

Нагадаємо, 1 квітня у Росії розпочався весняний призов на строкову службу. Чоловіки окупованого Криму брали участь у призовній компанії вперше. За даними Міноборони Росії, усі призовники проходитимуть військову службу на території півострова. Як було заявлено раніше, до Збройних сил Росії планувалось призвати 500 кримчан. Втім, кримські воєнкоми план перевиконали.