Події
26 вересня 2015
У Львові рухнула стіна поруч із новим торговим центром "Форум Львів" (фото)
Стіна розділяла торговий центр із сусідньою будівлею.
news-image

Поруч із новим торговельним центром "Львів Форум", який відкрився 25 вересня, впала стіна із цегли. Як бачимо на фото, вона розділяла торговий центр з сусідньою будівлею, повідомляє «Єдність».

Про подію розповіла на своїй сторінці у соцмережі Facebook львів'янка Юліана Гуметська. Пригода сталася саме у той момент, коли жінка припарковувала поряд свій автомобіль. Стіна зруйнувала поруччя та частину тротуару. Але у самому торговому центрі запевняють, що дана стіна не має до них жодного відношення.

"Ця стіна не відноситься до будівлі торгового центру "Форум Львів" та не підлягала впливу від процесу будівництва. Для забезпечення максимальної безпеки та комфорту наших відвідувачів, ТЦ "Форум Львів" самостійно одразу ж організував чищення території", - сказала голова прес-служби ТЦ "Форум Львів" Оксана Маланюк.

Однією з причин пригоди називають часті зливи, що останнім часом йдуть у Львові. За даними Головного управління ДСНС України у Львівській області, у результаті обвалу стіни ніхто не постраждав.