Події
27 вересня 2015
Поранений у Сімферополі медик залишається у важкому стані
Фельдшер після операції знаходиться у реанімації.
news-image

Пораненого під час нападу на станцію "швидкої" допомоги 37 -річного фельдшера прооперували, його стан залишається важким, він знаходиться у реанімації. Про це повідомила головний лікар сімферопольської станції "швидкої" допомоги Лідія Прохасько, передає «Єдність».

«Фельдшеру зроблена операція, після неї — комп'ютерна томографія. На щастя, центральна нервова система не постраждала. Стан стабільно важкий, у пораненого сильно пошкоджена щелепа», – сказала вона.

За словами Прохасько, ще одна постраждала під час нападу 22-річна дівчина-фельдшер знаходиться у відділенні травматології шостої міської лікарні Сімферополя. Вона отримала поранення в руку, її теж успішно прооперували.

Головним управлінням Слідчого комітету Російської Федерації по Криму за фактом вбивства санітара та фельдшера на одній із станцій "швидкої" медичної допомоги в місті Сімферополі порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого пунктом «а» ч. 2 ст. 105 КК Рф (вбивство двох або більше осіб).

Нагадаємо, 26 вересня невідомий у Сімферополі здійснили напад на станцію "швидкої" допомоги по вулиці Севастопольській.  За інформацією, зловмисник зайшов на територію підстанції "швидкої" допомоги та розстріляв один з автомобілів, в якому на той момент знаходились лікар та два фельдшери. Потім він здійснив напад на інших медичних працівників установи.