Події
27 вересня 2015
Жахливий злочин у Києві: загинув демобілізований боєць АТО.
Двоє злочинців спровокували конфлікт у нічному кафе.
news-image

В ніч з 26 на 27 вересня від нападу зловмисників загинув колишній боєць АТО Артем Приходько. Про це на своїй сторінці у мережі Facebook  повідомила Київська міська спілка ветеранів АТО, передає «Єдність».

За інформацією повідомлення, конфлікт розпочався, коли зловмисники намагалися спровокувати бійку з бійцями АТО, які щойно демобілізувались. Військові викликали наряд міліції, але злочинці не припиняли провокації. Потім один з них дістав пістолет Макарова й почав ним погрожувати відвідувачам кафе.

"Людей, які захищали Батьківщину під "Градами", важко налякати пістолетом Макарова, тому один з нападників був змушений тікати дворами в бік Окружної, а другий стрибнув за кермо автомобіля і спробував утекти. Рухаючись з місця він зачепив дівчину (випадкову відвідувачку кафе), і наїхав на Артема Приходько, демобілізованого бійця 12 окремого мотопіхотного батальйону. Артем від отриманих травм помер", - написали представники Спілки.

Потім на сторінці Київської міської спілки ветеранів АТО було повідомлено, що зловмисників затримали. Їх імена - Козаченко Вадим та Бірюков Артем.