Шоу-біз та культура
28 вересня 2015
Сніжана Єгорова: "Моя книга - це пігулка від божевілля цього світу" (ФОТО)
У неділю, 27 вересня, відбулася презентація книги актриси і телеведучої Сніжани Єгорової «Життя в моїй голові» в музеї "Експериментаніум".
news-image

На презентації панувала затишна домашня атмосфера, ніби зайшов в гості до подруги, підтверджує кореспондент «Єдність». Сама господиня заходу зізнавалася, що запрошені рідні, близькі друзі та колеги, тобто саме ті люди, яких вона рада бачити і хто надихнув на створення книги.

Приводом стала книга, яка є логічним продовженням творчого і особистого життя Сніжани Єгорової. Вона складається з життєвих історій авторки, розповідей про складні ситуації, з якими їй довелося зіткнутися, та рецептів подолання цих труднощів.

Жіноча природа завжди така, що шукає кращого: кращого для себе й автоматично наперед шукає кращого для своїх дітей... На жаль, ми зараз живемо в досить токсичному середовищі. Проте я завжди кажу: лише епідемії бувають масовими, а порятунок завжди самостійний. Тому цю книгу сприймайте як пігулку від божевілля... - розповіла на презентації авторка.

І звичайно, у творі Сніжана ділиться секретом виховання своїх п'ятьох дітей. Автока сподівається, що її досвід буде корисний і тим мамам і татам, які тільки ступили на важкий батьківський шлях, і тим, чиї діти вже подорослішали. 

На презентації була присутня старша дочка Сніжани Анастасія з чоловіком і маленьким синочком. Разом з мамою охоче позував й середній син самої Сніжани - Андрій. Дуже зворушливо було бачити таку велику й дружню сім'ю на чолі з чарівною, мудрою і талановитою жінкою.

Ми із Сніжаною у питанні дітей є антагоністами: вона дуже щаслива, що їх у неї багато, а я вельми щаслива, що у мене їх нема, - поділилася подруга Сніжани Єгорової, письменниця і журналістка Лада Лузіна.

Проте вона впевнена, що Сніжані є що розповісти своїм читачам завдяки великому досвіду й оптимістичному погляду на життя.

Серед запрошених гостей також була письменниця Ірена Карпа, композитор і шоумен Володимир Бистряков з родиною, хореограф Олена Коляденко з сином Пилипом, співачка Наталія Валевська та інші.

Читайте також: Струнка Каменських позмагалася в красоті з Б'янкою