Політика
29 вересня 2015
Путін продовжує стверджувати, що Росія санкцій не боїться
Президент Росії Володимир Путін заявив, що Росія впорається з санкціями.
news-image

Про це Путін сказав в інтерв'ю американському журналістові Чарлі Роузу для телеканалів CBS і PBS напередодні участі в 70-й сесії Генеральної Асамблеї ООН, повідомляє «Єдність» з посиланням на російські джерела.

Це само собою, навіть сумнівів у цьому немає, це взагалі навіть не обговорюється, - сказав Путін, відповідаючи на запитання, чи впорається Росія з санкціями.

Він зазначив, що в санкціях навіть є певний плюс.

Плюс полягає в тому, що багато речей, особливо це стосується високотехнологічних сфер, ми раніше воліли просто купувати, використовуючи нафтодолари, - заявив президент РФ.
Сьогодні, оскільки ці санкції введені, ми або вже не можемо купити, або побоюємося того, що нам щось буде закрито, і ми змушені були розгорнути цілі програми розвитку своєї власної високотехнологічної економіки, промисловості, виробництва та наукової сфери, - додав він.

За словами Путіна, це Росія все одно повинна була робити самостійно, але було складно, оскільки внутрішні ринки були заповнені іноземною продукцією, і в рамках СОТ було дуже складно підтримати свого власного виробника.

А тепер, коли ці санкції введені і наші партнери добровільно пішли з нашого ринку, це дає нам шанс на розвиток, - сподівається президент РФ.
Читайте також: Путін заявив, що санкції США та Європи спрямовані на усунення конкурентів