Події
30 вересня 2015
Пасинку Фірташа оголошено підозру у скоєнні ДТП, в якому загинуло двоє людей - МВС (відео)
Зараз чоловік затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.
news-image

Учора, 29 вересня, патрульна поліція м. Києва затримала Сергія Калиновського за те, що він їхав по зустрічній смузі. Водія-порушника доставили спочатку до лікарні, а потім – на допит до слідчого у Міністерство внутрішніх справ, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу МВС.

У ході допиту Сергієві Калиновському було оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Стаття передбачає кримінальну відповідальність за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб. За вчинення цього злочину передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.

Зараз Сергій Калиновський затриманий і перебуває в одному з ізоляторів тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання стосовно нього запобіжного заходу.

Нагадаємо, 30 травня 2007 року у центрі Києва сталося ДТП, в результаті якого загинули двоє людей. Одним із загиблих став прапорщик внутрішніх військ Володимир Куликовський. У вересні 2007 року Сергій Калиновський зник і був оголошений у міжнародний розшук.

Відомо, що Сергій Калиновський є сином колишньої дружини олігарха Дмитра Фірташа, Марини.

Читайте також: Вночі патрульна поліція Києва затримала пасинка Фірташа, який переховувався від слідства 8 років