Політика
1 жовтня 2015
Кременчужанам пропонують голосувати за "Хохлов"
Прізвище кандидата у мери стало об'єктом гри слів.
news-image

Цікавий фото факт цьогорічної передвиборчої кампанії виклав у себе на сторінці у Facebook волонтер Олексій Мочанов. Використовуючи лінгвістичну гру слів, кандидат на посаду мера Кременчука від Європейської партії України Михайло Хохлов пропонує виборцям голосувати за "Хохлов", передає «Єдність».

Мочанов називає автора передвиборчої реклами "генієм маркетингу", наголошуючи, що сам-таки не робить йому реклами.

"Ніякої агітації. Хто такий - не знаю", - написав Олексій Мочанов.

Втім креативний кандидат Михайло Хохлов - людина у Кременчуку відома. Керівник компанії у сфері інжинірингу "Архам", підприємець Хохлов очолював зареєстровану у 2008 році Кременчуцьку міську громадську організацію "Союз молоді регіонів України". 

"27 вересня 2015 року кременчуцький осередок політичної партії "Європейська партія України" висунув у мери Кременчука Михайла Хохлова",- повідомляє місцевий сайт "Телеграфъ".

Видання зазначає, що список з 43 кандидатів до Кременчуцької міської ради очолив також Михайло Хохлов.

Однак ще 3 липня місцевий сайт 05366.com.ua написав про передвиборчі партійні збори Європейської партії України. Члени партії були обурені, що Михайло Хохлов, колишній очільник "Молодих регіонів", хоче очолити кременчуцький осередок Європейської партії та ще й заволодіти її уставними документами. Учасники зборів вирішили навіть членства "реваншистським силам"  у особі Хохлова у партії не надавати.

Учасники зборів вирішили звернутись до Виконкому та лідера Європейської партії України Миколи Катеринчука з приводу заяви М.Хохлова стосовно його попередньої домовленості з Виконкомом очолити міську організацію та висловити свою недовіру М.Хохлову, як кандидату в члени та керівні органи Європейської партії України (голосували – одноголосно!)", - надає інформацію зі зборів міський сайт 05366.com.ua.

Попри одноголосне голосування членів партії та намагання звернутись до Миколи Катеринчука, Михайло Хохлов усе ж таки очолив список кандидатів Європейської партії України до міської ради та навіть був висунутий від цієї партії на посаду мера міста. І тепер дарує позитив користувачам соцмереж та виборцям Кременчука своєю витіюватою грою слів на білбордах з політичною рекламою.