Політика
2 жовтня 2015
Партія "Рух за реформи" лікує виборців за майбутні голоси (фото)
Під час обстеження з пацієнтами спілкуються представники партії.
news-image

Безоплатне медичне обстеження для жителів Дарницького району акурат перед місцевими виборами запропонувала політична партія "Рух за реформи", повідомляє «Єдність».

"День здоров'я" був організований 29 вересня у БК «Дарниця» по вулиці Костянтина Заслонова, 18. Медичні фахівці обслідували пацієнтів, а при виявленні відхилень, надавали необхідну допомогу. Невідомо в якій якості, але на обстеженні були присутні й представники партії "Рух за реформи". Якщо у пацієнта лікар діагностував поганий зір, то представники політичної сили за свій рахунок підбирали йому окуляри. Також безкоштовно виборцям брали аналіз крові на вміст глюкози, вимірювали тиск та робили флюорографію.

Як стало відомо, для проходження обстеження треба було виконати умову: зареєструватись, надавши свої персональні дані (а саме, ПІБ, адресу проживання, номер телефону, підпис). Поки люди реєструвались та проходили по кабінетах, представник "Руху за реформи" наголосив, що подякувати усі повинні Вадиму Якимцю, кандидату у депутати по Дарницькому району. З людьми також спілкувались 6 осіб у футболках з логотипом партії та якісь невідомі молодики.

Об 11 годині ранку в БК "Дарниця" було вельми людно, проходило обстеження 150-200 чоловік, переважно пенсіонери, і люди поступово прибували. На вулиці перед приміщенням стояли агітаційні намети політсили та роздавали на виході людям газети й інші агітаційні матеріали.

"Здійснення передвиборчої агітації шляхом надання підприємствам, установам, організаціям неправомірної вигоди або надання безоплатно товарів, робіт, послуг – карається обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років або позбавлення волі на той самий строк з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від одного до трьох років (частини 2-4 статті 160 Кримінального кодексу України)", - нагадує кандидатам у депутати Громадська мережа ОПОРА у місті Києві.