Події
2 жовтня 2015
Вночі російська авіація нанесла точкові удари по 7 об'єктам - Міноборони Росії
У російському оборонному відомстві підбивають підсумки роботи російської авіагрупи в Сирії за минулу добу.
news-image

За минулу добу літаки російської авіагрупи Су-34, Су-24М та Су-25 здійснили 18 вильотів по 12 об'єктам терористичного угрупування ІДІЛ на території Сирії. Про це повідомили у Міністерстві оборони Росії, передає  «Єдність».

Вночі було скоєно 10 вильотів літаків. Нанесені точкові удари по 7 об'єктам терористів.

У результаті прямих влучень знищені командний пункт і вузол зв'язку збройних формувань ІДІЛ в районі Дар-Таазаа, провінція Алеппо. Штурмовики Су-25 завдали удару по польовому табору бойовиків ІДІЛ в районі Маарет-ен-Нууман, провінції Ідліб. Повністю зруйновано бункери, а також склади зброї і паливно-мастильних матеріалів терористів.

У результаті точкового бомбового удару в районі Хабит, провінції Ідліб, знищений об'єкт, що використовувався бойовиками як перевалочна база і великий склад боєприпасів, - повідомили в оборонному відомстві.

У Міноборони також зазначили, що у провінції Хама, в районі населеного пункту Кафер-зайта, літаками Су-24м повністю зруйнований командний пункт бойовиків ІДІЛ, що "представляв добре укріплений бетонний об'єкт, в якому терористи обладнали укриття". 

Читайте також: Маккейн: "Росія завдала авіаударів не по ІДІЛ, а по навчених ЦРУ повстанцях"