Світ
2 жовтня 2015
Porsche відмовилася взяти на себе провину за загибель Пола Уокера
У компанії зазначили, що в даному випадку трагічний інцидент стався через небезпечне водіння і перевищення швидкості.
news-image

Німецька компанія-автовиробник Porsche офіційно відмовилася взяти на себе відповідальність за загибель актора Пола Уокера в автомобільній катастрофі. Заяву опублікувало видання The Guardian, передає «Єдність».

Ми завжди шкодуємо, коли хтось потрапляє в аварію на автомобілях нашої компанії, але в даному випадку трагічний інцидент стався через небезпечне водіння і перевищення швидкості, - наголошується в коментарі Porsche.

Представники компанії підкреслили, що співробітники поліції і експерти вже провели необхідне розслідування.

Нагадаємо, 29 вересня Мидоу Рейн Уокер подала на автовиробника до суду, стверджуючи, що ДТП, в якому загинув її батько, сталося через дефекти моделі 2005 Porsche Carrera GT. У заяві, зокрема, стверджується, що ремені безпеки в машині були сконструйовані так, що Уокера в момент аварії різко відкинуло назад, в результаті чого він не зміг вивільнитися до того, як автомобіль загорівся.

У квітні 2015 Porsche вже робило подібну заяву у відповідь на позов вдови Роджера Родаса - водія машини, в якій їхав Уокер. Крістін Родас теж стверджувала, що в аварії винен автовиробник, який сконструював автомобіль недостатньо безпечно.

Пол Уокер розбився в автокатастрофі в листопаді 2013 року. Актор зіграв одну з головних ролей в серії фільмів "Форсаж" (крім третьої частини). "Форсаж 7" став його останньою картиною.

Читайте також: Дочка актора Пола Уокера подає до суду на Porsche через загибель батька