Суспільство
2 жовтня 2015
Син кандидата у мери Полтави проводить шикарний медовий місяць на Гаваях (фото)
Видали забезпеченого нащадка фото у соціальних мережах.
news-image

Користувачі соцмереж активно розповсюджують фото екс-мера Полтави і нинішнього кандидата на цю посаду від БПП "Солідарність" Андрія Матковського, повідомляє «Єдність».

Павло Матковський проводить свій шикарний медовий місяць на Гаваях, де йому доступні усі види найдорожчого відпочинку. Тим часом його батько Андрій Матковський, який був мером Полтави з 2006 по 1010 рік, знову активно веде передвиборчу агітацію. Полтавчани стверджують, що за корупцію колишнього очільника міста нібито прозвали Андрієм "Половинкою". І взагалі за часів своєї керівної роботи відгуки від містян про нього дуже різноманітні.

" Під час свого «мерствування» Матковський намагався будувати у питомо українському місті «русскій мір» і возвеличувати його виключно як «город слави русского оружія». Скажімо, проти встановлення у Полтаві пам’ятників справжнім героям України, які боролися з російськими окупантами 300 і 100 років тому, Матковський на посаді мера воював, так би мовити, до останнього патрона. І особливо вихвалявся перед ветеранами, що не допустив появи у місті таких пам’ятників «прєдатєлям»", - згадує мерство Матковського інтернет-ресурс Рrioritet.

За часів мера Матковського, за даними видання Рrioritet, розквітав дерибан землі, корупція та підкуп виборців-студентів.