Суспільство
5 жовтня 2015
Злочинці з України намагаються сховатися в Криму
Активісти "Азову" затримали на Чонгарі підозрюваного у скоєні ДТП мажора.
news-image

Активісти Цивільного Корпусу АЗОВ, що підтримують акцію по блокаді Криму, затримали на пропускному пункті Чонгар чоловіка, який, як виявилось пізніше, є винуватцем ДТП зі смертельним випадком, повідомляє «Єдність».

За словами "азовців", вони на блок-пості зупинили елітний автомобіль класу "люкс" та попросили дозволу оглянути його, адже це є обов'язковою умовою пропуску автівок до Криму. Але чоловік, що знаходився за кермом, відмовився відчинити багажник й вирішив самовільно перетнути пропускний пункт. Його зупинили за допомогою колючого дроту, який розташований на дорозі для зупинки тих автівок, які хочуть прорвати блокаду. Порушник почав лаятись з активістами, погрожував комусь впливовому подзвонити. Була підозра, що він знаходиться під дією наркотичних речовин.

Під час огляду машини активісти "Азову" виявили чимало знахідок. У автомобілі знайшли російські паспорти і якісь підозрілі пігулки у тюбику з-під крему. Документи показали, що чоловік мешкає в Ялті, але має житло й у Дніпропетровську. Правоохоронні органи повідомили, що у 2013 році він був винуватцем ДТП, у результаті якого загинула людина. Через якийсь час пошкоджене дротом авто приїхали забирати на евакуаторі друзі порушника.